Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Informacije o začetku in poteku študijskega procesa v zimskem semestru

datum: 28.09.2020

kategorija: obvestila za študente

Študijsko leto 2020/21

Spoštovane študentke, spoštovani študenti!

Obveščamo vas, da je Senat UL FŠ sprejel, da se bo študijski proces v zimskem semestru študijskega leta 2020/2021 izvajal po modelu B, ki predvideva izmenjavanje tedna študija na daljavo in tedna neposredne izvedbe pedagoškega procesa na fakulteti.

Urniki in skupine za vaje bodo objavljeni dne 30. 9. 2020 na spletnih straneh fakultete: https://www.fsp.uni-lj.si/urnik/ (urnik) in https://www.fsp.uni-lj.si/ (skupine za prvi letnik). Skupine za višje letnike bodo objavljene v eUčilnici. Pri pregledu urnika bodite pozorni na zapis prostora, ki je lahko na fakulteti (izvedba neposredno na fakulteti) ali na daljavo (izvedba s pomočjo video-konference).

Študentke in študenti študijskih programov prve stopnje bodo s študijskim procesom pričeli dne 5. 10. 2020, skladno z objavljenimi urniki.

SPREJEM BRUCEV: Študentke in študenti prvih letnikov so vabljeni na sprejem bruck in brucev, ki bo dne 1. 10. 2020 in dne 2. 10. 2020 ob 9:00 in 11:00 uri po razporedu, ki ga bodo prejeli dne 30. 9. 2020 po elektronski pošti. Vljudno prosim, da se razporeda držite zaradi preprečevanja širjenja COVID-19.

Študentke in študenti magistrskih študijskih programov bodo s študijskim procesom pričeli na daljavo, in sicer v četrtek, 1. 10. 2020, skladno z objavljenimi urniki.

Študijski koledar 2020/21

Navodila za študijski proces v zimskem semestru:

Splošna navodila in informacije

QR koda in vodenje evidence prisotnih

 

Navodila, priporočila, ukrepi v zvezi s preprečevanjem možnosti okužbe:

Vljudno prosimo, da za zagotavljanje nemotenega dela na UL FŠ spoštujete ukrepe, kot jih določa NIJZ. Vljudno prosimo, da se seznanite tudi s podrobnejšimi navodili, ki jih najdete v splošnih priporočilih za preprečevanje okužbe s SARS-CoV-2.

Ukrepi za preprečevanje možnosti okužbe s SARS-CoV-2 na UL FŠ

V PROSTORE UL FŠ IN V STIKE Z OSTALIMI ŠTUDENTI IN ZAPOSLENIMI NE SMEJO PRIHAJATI OSEBE:

  1. KI IMAJO Z ZNAKE/SIMPTOME ZA OKUŽBO S SARS-CoV-2
  2. KI JIM JE BILA ODREJENA KARANTENA, ZA ČAS TRAJANJA KARANTENE
  3. KI JIM JE BILA ODREJENA IZOLACIJA ZARADI SARS-CoV-2 POZITIVNEGA TESTA, ZA ČAS TRAJANJA IZOLACIJE.

 

Želim Vam uspešen začetek študijskega leta,

Izr. prof. dr. Katja Tomažin, prodekanja za pedagoški proces