Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Urnik in skupine za 1. letnike 1. stopnje 2019/20

datum: 27.09.2019

kategorija: obvestila za študente

Za študente prvih letnikov  prvostopenjskih študijskih programov Športna vzgoja, Športno treniranje in Kineziologija so informacije o poteku prvega študijskega dne v obvestilu Novo študijsko leto.

Pojasnilo za branje urnika za 1. letnike: V spodnjih seznamih najprej poiščite svojo skupino za vaje, nato poglejte urnik vaše skupine. Predavanja so skupna za ves letnik, vaje in seminarji  pa potekajo po skupinah. Pojasnilo v zvezi z ZBIRNIMI PREDMETI V URNIKU: Na urniku svoje skupine vidite obvezne predmete vašega letnika in programa ter vse izbirne predmete, med katerimi ste lahko izbirali. UPOŠTEVAJTE: Hodite le k tistim izbirnim predmetom, ki ste jih izbrali (če ste pozabili kaj ste izbrali ob vpisu, preverite v  svojem indeksu v VIS-u)! Nekateri izbirni predmeti se začnejo izvajati šele v poletnem semestru, zato jih imate na urniku šele od februarja naprej.

Poglejte si tudi Študijski koledar za 2019/20 (začetek in konec semestrov, izpitna obdobja, dnevi brez predavanj, prazniki ...).

Navodila o vstopu v e-Učilnico (Moodle), ki je uradni vir obveščanja o študijskem procesu na FŠ, boste dobili pri prvi uri vaj Informatike v športu (S seboj obvezno imejte uporabniško ime in geslo za vstop v VIS - sistem, v katerem ste izpolnjevali vpisni list; identifikacijski podatki za vstop v VIS so isti, kot za vstop v e-Učilnico).

Skupine za vaje po študijskih programih (seznami so urejeni po vpisnih številkah, naraščajoče)

1. letnik Športna vzgoja

1. letnik Kineziologija

1. letnik Športno treniranje

Pozor: Prošnje za spremembe skupin so možne le iz zelo utemeljenih razlogov, samo do ponedeljka, 30. 9. 2019, do 12. ure s sporočilom na: referat@fsp.uni-lj.si. Kasneje spremembe ne bodo več mogoče!

 

Prijeten in uspešen začetek študijske poti vam želimo!