Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Informacije pred začetkom študijskega leta 2018/19

datum: 28.09.2018

kategorija: obvestila za študente

Študijski proces se bo začel v ponedeljek, 1. 10. 2018, po urnikih, ki so objavljeni na povezavi Urnik

Za višje letnike vseh programov in za magistrske študente bo študijski proces potekal po urnikih, od 7. ure naprej.  Skupine za vaje za višje letnike prve stopnje in vso 2. stopnjo so objavljene v e-Učilnici.

Za študente prvih letnikov  prvostopenjskih študijskih programov ŠPORTNA VZGOJA, KINEZIOLOGIJA in ŠPORTNO TRENIRANJE so informacije o poteku prvega študijskega dne v obvestilu Prvi študijski dan za 1. letnike.

Pojasnilo za branje urnika (za 1. letnike)

V spodnjih seznamih najprej poiščite svojo skupino za vaje, nato poglejte urnik vaše skupine. Predavanja so skupna za ves letnik, vaje in seminarji  pa potekajo po skupinah.

Poglejte si tudi Študijski koledar za 2018/19 (začetek in konec semestrov, izpitna obdobja, dnevi brez predavanj, prazniki ...).

Navodila o vstopu v e-Učilnico (Moodle) - uradni vir informacij o študijskem procesu na FŠ - boste dobili pri prvi uri vaj Informatike v športu (S seboj obvezno imejte uporabniško ime in geslo za vstop v VIS - sistem, v katerem ste izpolnjevali vpisni list; identifikacijski podatki za vstop v VIS so isti, kot za vstop v e-Učilnico).

Skupine za vaje po študijskih programih (seznami so urejeni po vpisnih številkah, naraščajoče)

1. letnik Športna vzgoja

1. letnik Kineziologija

1. letnik Športno treniranje

 

Prijeten in uspešen začetek študijske poti vam želimo!