Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Informacije pred začetkom študijskega leta 2017/18

datum: 29.09.2017

kategorija: obvestila za študente

Študijski proces se bo začel v ponedeljek, 2. 10. 2017, po urnikih na povezavi Urnik: https://www.fsp.uni-lj.si/urnik/

Za višje letnike vseh programov in za  1. in 2. letnike magistrskih programov druge stopnje bo študijski proces potekal po urnikih, od 7. ure naprej.  Skupine za vaje za višje letnike prve stopnje in 2. stopnjo so objavljene v e-Učilnici.

Za študente prvega letnika prve stopnje vseh treh programov se bo prvi študijski dan začel z zdravim zajtrkom ob 7.30 v avli fakultete in nadaljeval ob 8. uri s sprejemom za bruce v veliki predavalnici. Več v obvestilu: Prvi študijski dan . Študijski proces za prve letnike bo potekal po urnikih od 9. ure naprej.

Pojasnilo za branje urnika:

Najprej v spodnjih seznamih poiščite svojo skupino za vaje, nato poglejte urnik vaše skupine. Predavanja so skupna za cel letnik, vaje in seminarji  pa potekajo po skupinah.

Poglejte si tudi študijski koledar za 2017/18 (začetek in konec semestrov, izpitna obdobja, dnevi brez predavanj, prazniki ...).

Navodila o vstopu v e-Učilnico (Moodle) - uradni vir informacij o študijskem procesu na FŠ - boste dobili na prvi uri vaj Informatike v športu. S seboj imejte uporabniško ime in geslo za vstop v VIS (sistem, v katerem ste izpolnjevali vpisni list).

Skupine za vaje po študijskih programih (seznami so urejeni po vpisnih številkah - naraščajoče):

1. letnik Športna vzgoja

1. letnik Kineziologija

1. letnik Športno treniranje

 

Uspešen in prijeten začetek študijske poti na Fakulteti za šport vam želimo!