Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

PROGRAM UNI - 4. letnik (star univerzitetni program) - Organizacija športa

datum: 22.11.2010

kategorija: obvestila za študente

PROGRAM UNI - 4. letnik (star univerzitetni program)
Predmet Organizacija športa

Del predmeta Organizacija športa je namenjen predstavitvi raziskovalnega dela, zato boste del vaše obveznosti (2 uri predavanj, 4 ure seminarjev) opravili z udeležbo na kongresu Šport mladih, ki bo potekal od 2. do 4.12.2010 na Fakulteti za šport.

PROGRAM UNI - 4. letnik (star univerzitetni program)

Predmet Organizacija športa    

 

Spoštovani študenti!  

Del predmeta Organizacija športa je namenjen predstavitvi raziskovalnega dela, zato boste del vaše obveznosti (2 uri predavanj, 4 ure seminarjev) opravili z udeležbo na kongresu Šport mladih, ki bo potekal od 2. do 4.12.2010 na Fakulteti za šport. V okviru navedenega morate biti prisotni na naslednjih predavanjih:  

četrtek, 2.12.2010 9.00-12.30 OPENING CEREMONY & PLENARY SESSION WITH DISCUSSION, PARALEL SECTIONS (Invited Symposia & Oral Presentations)  

petek, 3.12.2010 11.00-14.00 PARALEL SECTIONS (Posters) & WORKSHOP, PLENARY SESSION WITH DISCUSSION  

Znotraj sekcij kongresa, ki potekajo vzporedno (paralel sections), lahko izberete tiste, ki vas najbolj zanimajo. Vabljeni pa ste, da se brezplačno udeležite tudi drugih vsebin kongresa. Vašo prisotnost bo preverjala Katarina Bizjak, vodja pisarne kongresa. Prosim, da se pri prihodu na kongres in pred odhodom javite pri njej v informativni pisarni, ki se bo nahajala pri vhodu na Inštitut za šport.  

V dogovoru s katedro za Didaktiko športne vzgoje, ste študentje, ki imate v petek pri predmetu DIdaktika športne vzgoje praktično pedagoško usposabljanje in boste prisotni na kongresu, le tega opravičeni. 

Vabimo vas tudi, da pomagate pri izvedbi kongresa kot PROSTOVOLJEC in tako spoznate ta pomemben del managementa v športu (javite se na katarina.bizjak@fsp.uni-lj.si).  

Več o kongresu in program lahko najdete na www.youthsport2010.si.  

 

izr. prof. dr. Jakob Bednarik

nosilec predmeta