Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

ALPSKO SMUČANJE - smer ŠT in Izbirni predmet (12 KT); Rogla, 9-11 marec in 23-27 marec 2015

datum: 09.02.2015

kategorija: obvestila za študente

Spoštovani študenti smeri ŠT in Izbirnega predmeta Alpsko smučanje (12 KT),
obveščamo vas, da bo že napovedani praktični del vaj na snegu v mesecu marcu potekal na Rogli v času:
- od 9. do 11. marca 2015 (trening tehnike s postavitvami; strošek cca 150 €) in
- od 23. do 27. marca 2015 (trenerski tečaj; strošek cca 280 €).
Stroške omenjenih obveznosti boste poravnali po realiziranih vajah in prejemu računov na dom.
Zborno mesto na dan začetka vaj je v Hotelu Planja (Rogla) ob 8.30, zaradi takojšnjega odhoda na sneg pa bodite že v opremi za delo na snegu. Tako na prvem kot tudi na drugem delu je priporočljiva oprema za smučanje v postavitvi (zaščita za VSL, ščitniki za SL, čelada...).
Prisotnost vseh študentov navedenih smeri (ŠT in 12 KT) je obvezna.
Zaradi ukinjana sporočil preko intraneta bodo kasnejše informacije objavljene na oglasni deski za alpsko smučanje v 1. nadstropju.
Prosim, da svojo prisotnost na vajah obvezno potrdite preko elektronskega naslova blaz.lesnik@fsp.uni-lj.si
Se vidimo na Rogli in LP, Blaž L.

Spoštovani študenti smeri ŠT in Izbirnega predmeta Alpsko smučanje (12 KT), obveščamo vas, da bo že napovedani praktični del vaj na snegu v mesecu marcu potekal na Rogli v času: - od 9. do 11. marca 2015 (trening tehnike s postavitvami; strošek cca 150 €) in - od 23. do 27. marca 2015 (trenerski tečaj; strošek cca 280 €). Stroške omenjenih obveznosti boste poravnali po realiziranih vajah in prejemu računov na dom. Zborno mesto na dan začetka vaj je v Hotelu Planja (Rogla) ob 8.30, zaradi takojšnjega odhoda na sneg pa bodite že v opremi za delo na snegu. Tako na prvem kot tudi na drugem delu je priporočljiva oprema za smučanje v postavitvi (zaščita za VSL, ščitniki za SL, čelada...). Prisotnost vseh študentov navedenih smeri (ŠT in 12 KT) je obvezna. Zaradi ukinjana sporočil preko intraneta bodo kasnejše informacije objavljene na oglasni deski za alpsko smučanje v 1. nadstropju. Prosim, da svojo prisotnost obvezno potrdite preko elektronskega naslova blaz.lesnik@fsp.uni-lj.si Se vidimo na Rogli in LP, Blaž L.