Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Research Professional informacijska platforma

datum: 19.05.2015

kategorija: novice

Univerza v Ljubljani je kupila enoletno naročnino za Research Professional, informacijsko platformo, ki se ponaša z največjo bazo odprtih razpisov na svetu. V bazo je vključenih več kot 12.000 financerjev, ki dnevno objavijo več kot 350 razpisov za raziskovanje, razvoj, izobraževanje, raziskovalne infrastrukture, potne stroške, nagrade in druge z raziskovanjem povezane možnosti.

Vsi raziskovalci, študentje in ostali zaposleni Univerze v Ljubljani imate brezplačno možnost uporabe omenjene platforme, preko katere si lahko nastavite svoje iskalne kriterije (znanstveno področje, tip dotacije, vir financiranja, rok prijave, višina financiranja itd.) ter iskalno nastavitev shranite. Tako lahko shranite neomejeno število iskanj in si nastavite možnost »ALERT«, s katero boste vsak petek prejemali tedensko svež elektronski izbor razpisov, ki ustrezajo vašim vnaprej nastavljenim iskalnim preferencam.

 

Postopek registracije

Spletna stran: https://www.researchprofessional.com/

 

Uporabnik se lahko registrira na naročniško verzijo programa samo iz računalnikov, ki so znotraj univerzitetnega omrežja. Preko gumba »REGISTER« (desno zgoraj) si izberete uporabniško ime in geslo. Če želite uporabljati program izven univerzitetnega računalniškega omrežja, morate biti registrirani, saj se vam pojavi samo možnost »SIGN IN«, ne pa »REGISTER«.

Navodila v sliki

Quick_Start_Guide

User_Guide

 

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo:

Tjaša Nabergoj, 01 2414 666

 

Research professional.JPG