Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Vodne aktivnosti v naravi - Frater 2009

datum: 02.09.2009

kategorija: novice

1.    PODPISI V INDEKSE

Podpisi za program Vodnih aktivnosti v naravi se bodo dajali v ponedeljek, 7.9. in v torek, 8.9. od 9.00 do 11.00. Indekse oddajte v sprejemno škatlo pred kabinetom št. 206 nad bazenom. Podpisane indeksi najdete v drugi škatli.

 

Vsi, ki ste se programa letos udeležili, pa ga zaradi različnih razlogov (bolezen…) niste opravili do konca ali niste bili uspešni pri preverjanju znanja, se lahko vpišete v višji letnik brez frekvence pri programu Vodnih aktivnosti v naravi. Uvrščeni ste ŽE na spisek študentov, ki bo posredovan referatu za študentske zadeve.

 

Vsi, ki se letos niste udeležili programa vodnih aktivnosti, morate osebno opravičiti svojo odsotnost. Pri tem velja le zdravniško opravičilo, ki jih bo dr. Venceslav Kapus sprejemal v že omenjenih dnevih od 11.00 do 13.00. Ob predložitvi le-tega boste tudi vi uvrščeni na spisek študentov, ki se lahko vpišejo v višji letnik brez frekvence pri programu Vodnih aktivnosti v naravi.

 

 

2.    VEČNA LESTVICA FRATERSKEGA MARATOMA

Na oglasni deski predmeta TM plavanja je že objavljena najnovejša lestvica rezultatov plavalnega maratona. Objavljeni so tudi rezultati maratona Frater – Bunarina 2009, ki se je plaval v 1. terminu.

 

 

3.    FOTOGRAFIJE

Vse tiste, ki ste letos pridno fotografirali fraterske dogodivščine, Stari fraterski mački prosimo, da kakšno zbirko (CD, DVD) prinesete tudi nam v spomin na generacijo 2009.

 

 

 

Lep pozdrav,

 

Nejc Kapus