Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Brez zavor do cilja

Ljubljana

Brez zavor do cilja.jpg 

BREZ ZAVOR DO CILJA
KVALIFIKACIJE  ZA SVETOVNO PRVENSTVO V SPEEDWAYU

 

PROMOCIJSKI DOGODEK V HIŠI ŠPORTA, Breg 2, Ljubljana

 

Spoštovani!

Študenti Fakultete za šport  v sodelovanju z Avto moto touring klubom Ljubljana in Hišo športa (JZ šport Ljubljana) v okviru predmeta »odnosi z javnostmi«  v petek, 30.5. od 18:00 do 20:00, pripravljamo prav poseben promocijski dogodek. Pred Hišo športa bomo predstavili atraktiven in adrenalinski moto šport – speedway.

Dogodek je namenjen vsem ljubiteljem športa, adrenalina pa tudi tistim, ki o speedwayu še ne vedo veliko.  Dogodek bodo popestrili speedway vozniki AMTK Ljubljana, ki bodo obiskovalcem s svojimi izkušnjami predstavili ta šport. Na dogodku bo potekal tudi prometno-preventivni program v sodelovanju z AMZS. Najuspešnejši trener speedwaya bo obiskovalcem predstavil AMTK speedway šolo.  S svojo prisotnostjo bodo dogodek popestrili znani slovenski športniki, za dobro vzdušje pa bosta skrbeli plesna skupina Zmajčice in pevka Nastja Gabor.

Na koncu se nam bo preko skypea neposredno pred dirko speedway grand prix iz Prage  oglasil še Matej Žagar, najboljši slovenski voznik speedwaya vseh časov, ki je prejšnji teden kot prvi Sloveniji privozil zmago v tem najmočnejšem tekmovanju na svetu. Na dogodku pa bo podrobneje predstavljena tudi najmočnejša speedway dirka letošnje sezone v Sloveniji, ki bo potekala 7. junija v Ljubljani. Študentje Fakultete za šport bomo prav tako predstavili to ustanovo, ki vzgaja vrhunske kadre za športno prihodnost Slovenije.

Spoštovani, z Vašo prisotnostjo boste pripomogli k našim prizadevanjem, da speedway, v katerem Slovenci dosegamo vrhunske rezultate, približamo širši javnosti.

 

Vljudno vabljeni!

Študentje Fakultete za šport

 

V primeru slabega vremena se bo prireditev izvedla v petek, 6.6.2014.

 

Brez zavor do cilja2.jpg