Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Študentom za uspešen in prijeten študij 2010/11 ponujamo novosti in ugodnosti

Ljubljana

 

Spoštovani študenti,

 

pred začetkom študijskega leta 2010-11, v katerem bomo na Fakulteti za šport praznovali že 50 letnico delovanja, Vam želimo prijeten in uspešen študij.

 

Želimo si, da boste z našo pomočjo lahko uresničili vaše ustvarjalne ideje in izkoristili priložnosti, ki se vsak dan ponujajo na področju športa, zato smo za Vas v Centru za vseživljenjsko učenje Fakultete za šport pripravili številne ugodnosti.

 

Vip 1.jpg Knjige 1.jpg

V spletni založbi CVUŠ-a lahko kupite knjige za študij s 30% popustom. Za dodatne ugodnosti lahko pridobite posebno VIP kartico. Knjige lahko naročite na: http://www.fsp.uni-lj.si/cvus/zaloznistvo/knjige/, pri tem pod opombo napišite vašo vpisno številko.

   

 Revija Šport.jpg

Bodite v toku najsodobnejših  športnih znanj in se naročite na strokovno revijo ŠPORT, ki je nepogrešljiv pripomoček za študij. V njej lahko objavite tudi članek, kar bo za vas referenca pri iskanju zaposlitve. Cena za dve številki letno je za študente le 10 EUR z DDV. Na revijo se lahko naročite na http://www.fsp.uni-lj.si/cvus/zaloznistvo/revija_sport/narocanje_na_revijo/, pri tem pod opombo napišite Vašo vpisno številko.

 

 

 

 

SB.jpg 

V CVUŠ-u smo za Vas s pomočjo blogov vzpostavili športno e-učečo skupnost Sportblog.si, ki je namenjena vsem za izmenjavo informacij in znanja na področju športa. Svoj blog lahko brezplačno vzpostavite na www.sportblog.si.

 

 

Korak 1.jpg 

Naredite korak do prve zaposlitve in se vključite v projekt »Volonterska praksa v panožnih športnih šolah Mestne občine Ljubljana«. Za projekt se lahko prijavite na: http://www.fsp.uni-lj.si/cvus/usposabljanje_studentov/.

 

 

Seminarji 2.jpg 

V programih CVUŠ-a se lahko usposobite za strokovno delo v športu in pridobite potrdilo o usposobljenosti tudi za programe, ki ste se jih udeležili v okviru rednega študija. Več o tem na: http://www.fsp.uni-lj.si/cvus/strokovno_usposabljanje/.

 

ŠDC.jpg 

Udeležite se meritev svojih telesnih sposobnosti, ki Vam jih ponujamo po posebno ugodnih cenah. Več o meritvah na: http://www.fsp.uni-lj.si/meritve/storitve_za_rekreativne_sportnike/.

 

 

 

 

 

 

 

Prodaja knjig in informacije o programih Centra za vseživljenjsko učenje Fakultete za šport bomo nudili pri vhodu v Fakulteto – prvi in drugi teden oktobra vsak torek, sredo in četrtek med 11.00 in 13.00 uro. Več o programih na: http://www.fsp.uni-lj.si/cvus/.