Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Vabimo Vas na Informativni dan Fakultete za šport

Ljubljana

Informativni dan na Fakulteti za šport bo potekal:

  • v petek 12.2.2010 ob 10. in 15. uri,
  • v soboto 13.2.2010 ob 10. uri.

Kako do nas?

 

V naših programih omogočamo sodoben in zanimiv študij, s katerimi boste pridobili izobrazbo za delo na različnih področjih športa.  

Je vaše poslanstvo delo z otroci in mladino? …Izberite program Športna vzgoja!

SportnaVzgoja.jpgMed študijem boste pridobili najnovejša znanja za delo v raznovrstnih programih športa otrok in mladine. Postali boste strokovnjak za delo na področju obšolskih pedagoških dejavnosti v osnovnih in srednjih šolah, drugih vzgojno izobraževalnih institucijah in v zasebnem sektorju. Študij lahko nadgradite z neposrednim prehodom na magistrsko raven, ki vam omogoča pridobitev izobrazbe za vodenje pouka športne vzgoje v osnovni in srednji šoli ter številnih drugih programih športa otrok in mladine.  

Vas zanima vodenje telesne priprave, programov za zdravje, preventivo in rehabilitacijo poškodb? …Izberite program Kineziologija!

Kineziologija.jpgPridobili boste znanja za vodenje različnih programov telesne priprave, preventive in rehabilitacije poškodb … Študij lahko nadgradite z neposrednim prehodom na magistrsko raven. Zaposlili se boste lahko v zdraviliščih, rehabilitacijskih centrih, športnih organizacijah, klubih, društvih, fitnes centrih, hotelih ali delali kot zasebnik.    

Imate vodstvene sposobnosti, ste samozavestni, želite občutiti vznemirjenje tekmovanj, čar športnih uspehov? …Izberite program Športno treniranje!

SportnoTreniranje.jpgPostali boste strokovnjak na področju športa mladih, kakovostnega športa, vrhunskega športa in športa invalidov. Pridobili boste najaktualnejša znanja za načrtovanje, organiziranje, vodenje in analiziranje trenažnega procesa na vseh ravneh. Zaposlili se boste lahko v klubih, društvih, nacionalnih panožnih zvezah, športnih organizacijah ali delali kot zasebnik. 

Imate radi šport? Bi radi prenašali svoja športna znanja in spretnosti na druge? …Izberite program Športna rekreacija!

SportnaRekreacija.jpgPostali boste strokovnjak na področju športne dejavnosti odraslih vseh starosti in družin. Pridobili boste številne nazive strokovne usposobljenosti za delo v športu. Zaposlili se boste lahko v storitvenih dejavnostih športa in turizma v zdraviliščih, hotelih, društvih, klubih, športnih in turističnih organizacijah, wellness centrih, podjetjih ali pa delali kot zasebnik.   

Več informacij o študiju najdete na spletnih straneh Fakultete za šport in na SportBlog.si 

 InfDan2009.jpg

Utrinek z informativnega dne 2009.