Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Informativni dan za 3. stopnjo

Vabljeni na informativni dan za vpis v doktorski študijski program Kineziologija

 

Kdaj? V četrtek, 11. aprila 2024, ob 14. uri

Kje? Fakulteta za šport, Gortanova 22, Ljubljana (sejna soba Inštituta za šport) in na povezavi Zoom

 

Želite nadgraditi znanje in postati strokovnjak na področju kineziologije? Potem je ta doktorski študijski program pravi za vas! Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani je namreč med vodilnimi na področju športnih ved in kineziologije tako doma kot v tujini, zato smo tudi pri oblikovanju programa sledili povpraševanjem in trendom razvoja znanstvenoraziskovalnega prostora v Sloveniji kot tudi mednarodno.

Osredotočili smo se na samostojno kreativno raziskovalno delo študenta, ob tem pa veliko pozornosti namenili odnosu med mentorjem in doktorandom, saj verjamemo, da je le-ta ključen za uspešno dokončanje doktorskega študijskega programa.

Ponudba vsebin je široka ter raznolika in v celoti pokrije vse bolj razvejano področje kineziologije, zato vam lahko zagotovimo, da boste pripravljeni na izzive, ki jih odpira prihodnost. Med drugim boste pridobili sposobnost samostojnega kreativnega znanstveno-raziskovalnega dela, zasledovanje in ustrezno presojo najnovejših dosežkov na področju kineziologije ter sposobnost timskega dela s strokovnjaki z različnih področij. Obenem pa vse, ki vas zanima raziskovalna pot, vabimo, da si ogledate tudi razpis za mlade raziskovalce, ki je odprt do 9. 4. 2024 in doktorskim študentom Kineziologije omogoča možnost zaposlitve tudi na drugih področjih, s katerimi se kineziologija močno povezuje (medicina, zdravstvene vede idr.).

 

Nekaj pomembnih datumov:

  • razpis za vpis v doktorski študij Kineziologije bo predvidoma odprt od 29. marca 2024,
  • prijavo za vpis in vsa potrebna dokazila morate na portal eVŠ oddati do vključno 1. septembra 2024 (1. prijavni rok),
  • če bodo prosta mesta, bo od 12. do vključno 23. septembra 2024 bo razpisan drugi prijavni rok,
  • o izpolnjevanju pogojev za vpis boste obveščeni najkasneje 13. septembra 2024,
  • vpis sprejetih kandidatov bo zaključen najpozneje do 30. septembra.

 

Več informacij najdete na spletni strani Fakultete za šport. V primeru, da odgovorov na svoja vprašanja niste našli, nam pišite na ursula.bajzelj@fsp.uni-lj.si.

 

Se vidimo na informativnem dnevu!