Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Gimnastika

Vadba je namenjena otrokom in mladostnikom od 9. do 15. leta starosti. Vadba poteka v manjših homogenih skupinah glede na starost, razvojne posebnosti, znanja in sposobnosti otrok. Otroci in mladostniki bodo skozi sistematično in kakovostno športno vadbo usvajali osnovne prvine gimnastike in jih povezovali v sestave na posameznih gimnastičnih orodjih. 

Vadba poteka v dobro opremljeni gimnastični dvorani na Fakulteti za šport. Program je zasnovan dvakrat tedensko, mogoč pa je tudi enkrat tedenski ali trikrat tedenski obisk. Izvaja ga posebej usposobljen strokovni kader.

Cilj programa je samostojno sestavljanje kompleksa gimnastičnih vaj in povezovanje različnih prvin v lažje in težje sestave. Z vadbo bodo otroci razvili gibalne sposobnosti, zlasti koordinacijo gibanja, moč, gibljivost in ravnotežje ter bodo sposobni obvladovanja lastnega telesa v prostoru, zato bodo pridobili lepo držo telesa. Zavedanje lastnega telesa v prostoru in nadzor gibanja bodo osvojili skozi vadbo atraktivnih gimnastičnih prvin v gimnastični dvorani, ki omogoča izvajanje prvin na različnih gimnastičnih orodjih.

URNIK

Program se izvaja od 1. oktobra do 24. junija, ob ponedeljkih in četrtkih od 17.00 do 18.00. V primeru enkrat tedenskega obiska programa, lahko udeleženci izberejo dan obiskovanja glede na zasedenost termina.

CENA

1x tedenska vadba = 30,00 EUR mesečno

2x tedenska vadba = 40,00 EUR mesečno

3x tedenska vadba = 50,00 EUR mesečno

Popusti so opredeljeni v  splošnih pogojih.

KONTAKT

t: 041 334 421

t: 01/520 77 70

e:

 

 

   

 

 

PRIJAVNICA

Prijavnica - izpolnite in pošljite preko e-pošte (kot priponko na naslov vadba@fsp.uni-lj.si) ali po navadni pošti.